Poker

Begynderfejl i poker

Du har måske allerede en god, solid viden om poker, men der er altid mere at lære – for man stopper faktisk aldrig helt med at lære i dette spil. Her får du detaljeret information om, hvilke fejl begyndere typisk laver, når de først begynder at spille Texas hold’em.

 

De 10 typiske begynderfejl

 

# 1 – Spiller for mange hænder

En af de største fejl, som begyndere laver, er, at de føler, at de skal spille hver hånd. Som begynder kan man blive utålmodig eller ikke ønske at se svag ud foran venner. Eller måske ved man bare ikke bedre, for alle knægte, dronninger, konger eller esser godt ud, hvis man ikke helt kan skelne en god hånd fra en dårlig.

Problemet med at spille for mange hænder er, at du faktisk kun kommer til at ramme floppen en meget lille procentdel af tiden, og selvom du rammer floppen, så er det svært at vide, om din hånd er den bedste.

 

# 2 – Spiller med frygt

Nogle begyndere spiller aggressivt, men andre spiller med frygt. Når man ikke har spillet mange hænder, så er mange nybegyndere bange for at begå fejl – eller de måske bange for at tabe. På grund af dét vil de folde, indtil de er sikre på, at de har uovervindelig hånd. Frygt kan også komme til udtryk som paranoia, hvor spilleren antager, at enhver, der satser aggressivt, har en monsterhånd, og de vil folde alle undtagen de bedst mulige hænder. Den eneste måde at komme over dette på er ved at bruge en masse tid ved pokerborde og øve sig på at have tillid til sine instinkter.

 

# 3 – Bliver forpligtet til en hånd

På grund af pokers konkurrencedygtige karakter tror nybegynderne, at poker er som andre sportsgrene, hvor det at ”give op” betragtes som en dårlig ting. Selvom du ikke bør spille passivt, er poker ikke som andre sportsgrene, og det er ofte det rigtige valg at folde. Når du først begynder at spille poker, er det let at blive følelsesmæssigt knyttet til en hånd. Dette kan være en pre-flop hånd som et lommepar, eller når man laver et par på floppen. Du forbliver i en hånd, fordi du ikke ønsker at se svag ud – eller fordi konkurrenten i dig siger, at der ikke er nogen måde at vinde, hvis du folder.

 

# 4 – Forkert indsatsstørrelse

Denne er primært relateret til no limit og pot limit spil. At forstå, hvordan du laver en korrekt størrelse på dine sats, kommer med tiden, som du spiller poker. Disse almindelige fejl med sats, som begyndere har en tendens til at lave, er lette at løse. Nye spillere hæver eller satser ofte ved yderpunkterne – hvilket betyder for lidt eller for meget.

 

# 5 – Jagt

I lighed med nr. 3 vil en nybegynder ofte forblive i en hånd i håb om, at der vises andre kort, der kan forbedre deres hånd. Dette kan omfatte lige og flush draws, men også forhåbningen om at parre et ess eller et andet kort til to par. At kalde er ikke nødvendigvis forkert, men der er den fejl, som begyndere ofte begår. Mens du muligvis rammer det eller de kort, du har brug for i en bestemt hånd, hvis du jager uden de rigtige odds, vil du tabe penge i det lange løb.

 

# 6 – Overvurdering af marginale hænder

En meget almindelig fejl blandt begyndere er at spille hænder, der ser godt ud på overfladen, men i virkeligheden har ringe værdi eller let domineres af andre hænder. I hold’em inkluderer de ansigtskort med dårlige kickers (K3, D5 osv.). Selvom disse hænder ikke er uduelige, kommer det at vide, hvordan man spiller dem, med erfaring. Udfordringen med disse ansigtskort er, at der ikke er mange flopper, hvor du kan være sikker på, at du har den bedste hånd. Selv hvis du laver et par, kan du let blive slået af et højere lommepar.

 

# 7 – Lader følelserne påvirke dit spil

Uanset om det er fra en dårlig dag på arbejdet eller et dårlig bet ved bordet, kan følelser påvirke, hvordan du træffer beslutninger. Det kan resultere i dårlige beslutninger som at jagte tab, foretage desperate handlinger eller lade dit ego overtage. Begyndere tager ofte følelsesmæssige beslutninger, der kan forhindre dem i at indtage al den information, de har brug for for at tage en smart beslutning. Så hvis du ikke har lyst til at tage følelsesmæssige beslutninger i et pokerspil, skal du bare tage et skridt tilbage og nulstille dit sind.

 

# 8 – Afspilning fra position

Der er mange andre faktorer, der bidrager til en pokerbeslutning ud over kortene. Din position i forhold til den rækkefølge, handlingen finder sted, er en af ​​dem. At have mulighed for at handle sidst i hånden giver dig mulighed for at se, hvordan alle andre handler, før du træffer din beslutning. Dette er et meget magtfuldt koncept. Den fejl, begyndere pokerspillere foretager, er at indtaste en pulje eller at kalde eller hæve uden en plan. De går tabt i hånden, fordi de ikke har nok information om, hvor de står.

 

# 9 – For meget bluffing

Nogle spillere, der er nye i spillet, synes, at poker handler om at bluffe . Selvom det er tilfredsstillende at bluffe nogen, så skal du arbejde med på bluffing for ikke at blive forudsigelig. For at en bluff skal fungere, er dine modstandere nødt til at tro, at du har en rigtig pokerhånd. Hvis du altid bluffer, vil dine bluffs ikke være troværdige.

 

# 10 – Spille over din bankrulle

De fleste begyndere forstår ikke den rolle, varians spiller i poker. Du kan spille godt, men stadig gå igennem en lang række tab. Hvis du ikke administrerer dine pokerpenge korrekt og spiller inden for dine grænser, vil du brænde dine penge igennem. Selv hvis du udvikler evnerne til at spille på et højere niveau, hvis du ikke har bankrollen til at modstå den uundgåelige variation, der følger med poker, vil du tabe i sidste ende.

Most read

Load more