Casino review

Betfair

Läs mer

Er du til gode odds, der sættes af spillerne selv fremfor traditionelle bookmakere? Vil du have muligheden for både at spille for og imod bestemte udfald af sportskampe og turneringer? Eller vil du bare have lidt afslappende roulette- eller pokertid? Så er Betfair måske stedet for dig, om du så er fan af superligaen, dart-specialist eller bare kan lide at sidde med en god hånd ved pokerbordet.

 

Spillebørsen Betfair tog sit første spadestik i år 2000, og siden er det gået støt fremad. De er blevet verdens største online-spillesite med over en million spillere på verdensplan og en omsætning, der allerede i 2014 lød på over 390 millioner britiske pund. Deres nyeste video-reklamefremstød, med skuespilleren Clive Owen i hovedrollen, har gjort sit, især med at forklare, hvor simpel og effektiv Betfairs spillebørs-model er, når det kommer til back– og lay-væddemål.

 

Kom hurtigt i gang med at spille på Betfair

For at komme i gang med at spille på Betfair skal du naturligvis oprette en Betfair-konto. Denne proces er let og overskuelig og ligner alle andre online spillebørser og betting-sites. Det er blot at gå ind på Betfairs hjemmeside, trykke på “tilmeld dig nu”, og man bliver ført over i en navigationsboks, hvor man skal afgive oplysninger og indstille sikkerhedsspørgsmål og valuta m.m.

 

Her vil nye brugere typisk også blive mødt af en bonus, som skal få gang i spilleiveren og hurtigt gang i processen med at oddse på en masse forskellige spil. Naturligvis kan man også oprette en bruger – samt benytte al anden funktionalitet – ved at downloade Betfairs app; dog skal android-brugere være opmærksomme på, at Google Playstore ikke tillader betting-apps, så man skal finde appen via Betfairs egen hjemmeside.

 

Vælg imellem et hav af kampe

Når man har oprettet bruger, kan man vælge imellem et hav af kampe og spil, man gerne vil spille på. Her er opsætningen meget lig med andre spillesites som f.eks. Unibet og Bet365, og du kan meget hurtigt danne dig et overblik over live-kampe, se højdepunkter, få en liste over udvalgte kampe med oddsboost eller forhøjede odds. Eller du kan følge kampagner og læse analyser via Betfairs blog og se, hvilke kampe der kan streames live på Betfair Live Video eller følges på tv.

 

Betfair betting-odds

En af de fede features ved Betfair er, at man kan sætte sine egne odds. Dette kan være på kampe, hvor man er utilfreds med de givne odds, man kan vælge imellem. Du tilbyder simpelthen dine egne odds på bestemte kampe og ser, om der skulle være andre Betfair-spillere, der bider på. Dette giver dig en klar fordel ift. traditionel betting og er det banebrydende aspekt ved betting exchange, der følger samme logik som aktiehandel på børsen, hvor man skærer mellemmanden ud og kan skabe sit eget held langt nemmere og hurtigere, end hvis man spiller via en booker.

 

Betfair Cash Out

En anden fed feature er Cash Out, hvor man kan stoppe spillet i god tid og evt. reducere tab, hvis ens yndlingshold, stik imod forventning, spiller som en brækket arm (og man vil have dem til at vinde). Cash Out kan bruges både før eller under en kamp, dog indtil videre kun på udvalgte kampe, hvorfor man skal holde øje med Cash Out-ikonet i kampoversigten. Sådan kan man også trække sig fra en igangværende kamp, og altså stoppe, idet man vurderer, at legen er god.

 

Sådan køber og sælger du spil

Når du har oprettet din Betfair-konto, er det relativt let at komme i gang med at spille. Du vælger bare et spil fra sports-menuen, og her ser du, hvornår spillet starter. Du kan også for den enkelte kamp se kampopvisning og kampstatistik, og selvfølgelig odds på kategorier som: kampodds, samlet antal mål, handicap-spil, korrekt scor eller mere. Så er det bare at følge intuitionen og ens knowhow.

 

Som noget interessant tillader Betfair de føromtalte back- og lay-væddemål, hvor man både kan købe og sælge kampe imod andre Betfair-spillere, alt efter om man tror, kampene eller spillet går hjem. Sædvanligvis spiller man jo på, at en kamp vindes, men med Betfairs Lay-funktion (sælge), kan man altså nu også spille på, at noget ikke vil ske. Og til odds, man selv vælger – dog skal man huske, at Betfair tager en lille kommission af vindergevinster.

 

Sådan får du dine penge udbetalt fra Betfair

Når du er tilfreds med dine vinderbeløb, eller blot vil trække din sum ud af Betfair, er det ganske ligetil. Du skal bare gå ind på din konto og finde punktet “udbetal penge fra Betfair.” Derefter får man vist, hvornår betalingen er tilgængelig til udbetaling. Det skal bemærkes, at man kun kan hæve fra sin hovedkonto, og hvis man har en anden konto (poker-konto), så skal pengene først overføres til hovedkontoen.

 

Man skal naturligvis igennem Betfairs identitet-verifikationsproces først. Både for din egen sikkerhed, men også så Betfair kan vurdere, om du er gammel nok til at spille samt godkende din profil, hvilket gøres med et officielt billed-ID og en adresse-bekræftelse, og så skal man naturligvis have verificeret sine bankoplysninger. Derefter tager en overførsel, alt efter hvilken betalingsmodel man har valgt, et sted imellem 24 timer og 3-5 dage.

 

Læs let op på funktioner

Oplever man et problem med Betfair, kan man søge i deres udmærkede hjælpe-søgefelt og danne sig et solidt overblik over samtlige funktioner, regelsæt og tekniske udfordringer, der kunne være i forbindelse med spil og din konto. F.eks. hvis du er blevet låst ude, vil læse mere om kampagner eller mener, at dit spil er blevet afgjort forkert. Dog skal man huske, at Betfair er en stor portal med mange brugere, og at supporten sikkert er derefter.

 

Man gør nok også sig selv en lille tjeneste, hvis man smutter forbi Betfairs Truspilot-anmeldelser, inden man registrerer sig. Nok er betting og betting-sites en smule indviklede for nybegyndere, men skal man dømme efter kommentarsporet, kan systemet også være lidt op ad bakke for den lidt mere avancerede bruger. En rating med 8 % på fremragende og 80 % dårlig kan godt tale sit eget sprog – men selvfølgelig skal man gøre sine egne erfaringer og huske på, at der helt sikkert er en grund til, at Betfair er verdens største bettingsite.