Om os

iGamingNyheder.dk er først og fremmeste en nyhedsportal, hvor vi efterstræber at levere den meste interessante og relevante historier fra iGaming branchen. For os er iGaming alt fra esports og betting til mere branchespecifikke nyheder om de virksomheder som opererer på iGaming market.

 

Vi har startet iGamingNyheder.dk i december måned 2019. Vores ambition er, at blive én af de førende medier i Danmark indenfor nyheder i iGaming branchen.

 

Udover nyhedsstof vil vi på iGamingNyheder.dk også publicere artikler og guider omkring spil, casino, poker, esports, betting og alle de andre discipliner som omfavner branchen.

 

Vi anmelder også virksomheder og operatører i iGaming branchen som f.eks. online betting virksomheder, gambling tjenester og andre typer af virksomheder som understøtter iGaming industrien.

 

Det er vigtigt for os at bemærke, at vi er medlem af en række affiliate programmer indenfor iGaming branchen. Det er affiliate programmer som gør det muligt for os at tjene penge på en mindre del af det indhold som vi præsenterer dig som læser for. Helt konkret, så vil vi modtage f.eks. en kommission f.eks. ved et køb igennem en reklame på vores side eller en henvisning via et link.

 

Vi bestræber os på altid at gøre opmærksom på, hvis en artikel eller guide indeholder affiliate indhold eller links.