Casino review

PokerStars

Läs mer

Så er det tid til en omgang poker. Sæt dig ved online-bordet, vent på dine medspillere, tjek deres stil, spil dine kort rigtigt, og bliv en vaskeægte internet-pokerhaj. Men hvilket pokersite skal man vælge? Der findes mange forskellige gode sites derude, men PokerStars lokker med flere storslåede turneringer og spil end deres konkurrenter, og derudover har de døgnåben kundeservice, topsikre udbetalinger og software, der har vundet priser. Så; what’s not to like?

 

På PokerStars får du som regel velkomstbonusser, du kan være med i store månedlige loyalty-turneringer samt får muligheden for at sidde til bords med op til 200.000 brugere, der kan være online i systemet på samme tid. Faktisk er størrelsen på antallet af simultane spillere imponerende, sammenlignet med andre pokersites. For PokerStars er nærmest tre gange større end deres nærmeste rivaler, så er du sikker på altid at kunne finde spillere og masser af forskellige rum og niveauer at spille i.

 

Størrelsen på sitet gør også, at PokerStars kan bruge nogle af deres indtægter til at udvikle på nye spil, og at der løbende er store turneringer og promotions, med andre ord; at nogle af pengene også kommer PokerStars-spillerne til gode. Og for helt nye spillere er det en smal sag at komme i gang. Når man opretter en bruger, mødes man typisk af alt fra muligheden for at øve sig til muligheden for at spille med i storslåede turneringer, med præmiepuljer på flere millioner dollars.

 

Sådan kommer du i gang med PokerStars

Er du helt grøn til kortspil, så vær blot rolig. På det største pokersite i verden kan du få kyndig oplæring i spillet på alle niveauer. Her finder du reglerne for, hvordan du spiller en god hånd, tips til pokerstrategi, håndsrangering og pokertermer – og du kan tilmed oprette dig i PokerStars’ onlinetræningssite, hvor du kan spille for sjov, inden du sætter dig til bords med rigtige penge på lommen.

 

På PokerStars får du også en grundig introduktion til de forskellige pokerspil, om du så er til Texas Hold’em, Omaha, Courchevelpoker, Razz eller andet. På samme tid kan du læse op på spille- og turneringsregler; og også hvilket software du må eller ikke må bruge, når du er på PokerStars’ servere. For at undgå snyd eller fordelagtige situationer scanner PokerStars samtlige spilleres computere for at se, om uønsket software eller tjenester kører i baggrunden, samt analyserer spillernes stil. Dette er med til at sikre, at der bliver spillet fair over hele linjen.

 

Stor søndagsturnering i PokerStars

At oprette en PokerStars-profil er ganske let og byder ikke på nogen store overraskelser. Du afgiver basale informationer, indbetaler et ønsket startbeløb, verificerer, og så kan du straks både se og høre poker-kortene blive blandet. Herefter er det bare at afprøve sit held og gradvist spille sig i form til de store turneringer og årlige mesterskaber, hvor det virkelig bliver sjovt. For hvilken pokerspiller drømmer ikke om at vinde så mange penge, at de aldrig behøver at tage på arbejde igen?

 

Tjek f.eks. PokerStars-turneringen Sunday Million. Dette er verdens største ugentlige pokerturnering og har en garanteret præmiepulje på en million dollars. Her kan førstepræmien også fint finde på at overstige 100.000 dollars, eller knap 670.000 danske kroner. Ikke dårligt for en enkelt søndags arbejde, skulle man være så dygtig – og heldig.

 

Denne No Limit Hold’em-turnering spilles ligeligt af kassedamen, bankdirektøren og den professionelle pokerspiller, der gerne vil have neongrønne tal på sin bankroll. Man kan vinde plads ved turneringsbordet løbende eller købe direkte adgang for lidt over 100 dollars. Og kan man ikke vente til søndagens helt store turnering – eller har man blot ikke tid til den – tilbyder PokerStars også en masse lørdagsturneringer som: Saturday Micro, Saturday Eliminator, Saturday KO, Saturday Duel, SaturDay Speedway, m.m., hvor man spiller om både småt og virkelig stort.

 

Vind millioner i PokerStars’ mesterskaber

Alternativt kan du forsøge at få adgang til de store årlige mesterskaber, hvor der virkelig er smæk på puljerne. F.eks. helt op til 75.000.000 dollars på mesterskabet Micro Millions, hvor du med små buy-ins har mulighed for at vinde store og små summer, eller komme med til main-event, hvor der er en million dollars på spil.

 

Eller hvad med at spille med i det næste SCOOP (Spring Championship of Online Poker), hvor der i foråret 2019 var 115.000.000 dollars i garanterede præmiepenge? Måske er du dygtigere, end du tror, det kan endda være, du har en Team PokerStars-profil gemt i dig – selv de fleste helt store pokerstjerner startede vel småt.

 

Husk at spille godt

Med sådan enorme summer på højkant kan det kilde i fingrene på enhver pokerkyndig person. Men selvfølgelig kræver det sin spiller at komme helt op i nærheden af de store præmier. Og masser af øvelse. Så er det godt, at man har rig mulighed for at afprøve sit spil og sit talent på PokerStars og spille om fiktive penge lige så vel som gældende valuta.

 

Du kan se oversigten over turneringer i PokerStars menuoversigt, for der er noget for enhver pokerspillers smag, uanset om de er nybegyndere eller mestre med pokerface af stål. Til de pokerspillere, som bare vil spille for sjov, er der masser af andre rum, hvor man kan hyggespille for håndører, eller man kan oprette sine egne lukkede rum, hvor man kan spille i ro og mag, med f.eks. sine venner, familien eller kolleger.

 

Og det er nok et godt sted at starte for nybegynderne, der lige skal have styr på udtryk som turn, river, showdown eller flop. Men søger du et site med muligheder for at starte småt, og avancere helt op i superligaen, er PokerStars stedet at være. PokerStars er også brugervenligt, og hvis du vil forbedre dit spil på farten, tilbyder de også apps til android- og iPhone-brugere.

 

PokerStars har desuden forpligtet sig til ansvarligt spil og tilbyder grundige vejledninger i at spille uden at miste arbejdet og huset, ligesom der er en avanceret verifikationsproces, ved oprettelse af brugeren, for at tjekke alder. Man kan også sætte PokerStars til at begrænse sine daglige indbetalinger eller udelukke sig selv i en periode, som man selv vælger. Med det in mente, så husk at spille forsigtigt, men ikke mindst; spil godt.