Poker

Anmeldelse af PokerStars Poker app

Hvis du gerne vil spille poker med dine venner online, så kunne det være helt oplagt at tjekke PokerStar-appen. PokerStars er uden tvivl et af de førende navne, der tilbyder det bedste udvalg af pokerspil online. Hvis man som spiller er på udkig efter spænding inden for poker, vil finde det hos PokerStars.

 

PokerStars Android-app og iPhone-versionen giver spillerne mulighed for at nyde de tilgængelige spil, når de vil, uanset hvor de er. PokerStars har over 100 millioner kunder (ja, du læste rigtigt), Og du kan spille mod dem alle ved hjælp af denne fantastiske pokerapp fra PokerStars.

 

Du kan deltage allerede i dag på www.pokerstars.com og få 20 euro til gratis spil, når du har indbetalt 10 euro og bruger koden TWENTY. Tilbuddet gælder kun PokerStars nye kunder og spillere, der er over 18 år.

 

Trods at PokerStar er et af de absolut største navne i denne branche, så kan de en hård modstand fra for eksempel 888poker, som også tilbyder en poker app af meget høj kvalitet, har et godt omdømme og har en masse spillere hver eneste dag.

 

Hvis du gerne vil spille poker for penge hos PokerStars, så har du brug for en konto. Derfor skal du være logget ind med konto på deres hjemmeside, før du kan spille fra deres app. PokerStars app til Android og iOS fylder meget, og du skal derfor vente med tålmodighed, når du henter den til din mobil eller tablet.

 

Hvordan downloader man PokerStars appen?

Den seneste app fra PokerStars er tilgængelig på iTunes. Hvis du ikke har en konto her, så tilmeld dig på www.pokerstars.com, hvor du kan få din spillekonto. Derefter skal du trykke på download til iPhone og gå til iTunes, tryk på ’get’ og installer appen.

 

Det er alt, du skal gøre for at få appen. Når du først har den downloadet, så kan det sjove for alvor begynde.

 

Hvis du nu finder ud af, at appen ikke virker, som den skal, så skal du sørge for at hente den seneste version af appen. Hvis du bor i England, kan du kontrollere appen ved at besøge Google Play eller iTunes på din enhed og dermed sikre dig, at du har den nyeste version installeret på din mobil. Hvis du ikke bor i England, så kan du eventuelt tjekke på PokerStars hjemmeside.

 

Hvorfor spille på PokerStars-appen?

Der er selvfølgelig mange gode  grunde til at spille hos en af branchens største giganter. De er et af de største navne i verden og har et stort antal kunder, som du kan spille imod. Ud over dette så har de nogle meget berømte personer, der spiller hos PokerStars. Det gælder for eksempel Cristiano Ronaldo, Aaron Paul, Neymar Jr. og en tidligere Miss World.

 

Hvis man ser forbi berømthederne, så er PokerStars også et af de mest pålidelige navne og platforme, der er tilgængelig, når det kommer til at spille poker online. Man kommer aldrig til at ligge øverst på listen over popularitet, hvis man som virksomhed snyder sine kunder – og derfor er det sikkert, at PokerStars behandler sine kunder godt.

 

Hos PokerStars kører de også jævnligt kampagner på appen, hvor der også er nogle rigtig gode temaer. Her kan man blandt anet nævne verdensmestertemaet over sommeren med fodboldkampagner og tilbud, der er tilgængelige for PokerStars’ spillere.

 

Da PokerStars har over 100 millioner af kunder over hele kloden, så vil det aldrig blive svært for dig at finde modstadere og et bord at spille ved. Du finder nemt spillere fra alle niveauer – der er et bredt udvalg af øvede, nybegynder og dem imellem. Spil nemt poker, mens du er på farten, mød nye bekendtskaber, udvikl dine evner og vind rigtige penge eller spil for underholdningens skyld. Hvis du har spillet poker på din pc eller laptop før, vil du føle dig hjemme på appen og ikke blive skuffet over kvaliteten, der tilbydes her. Som en af ​​de største spillere i pokerindustrien ved du, at PokerStars vil have en enestående app.

 

PokerStars bruger en masse tid og penge på at videreudvikle deres app til en af de mest stabile og hurtigste på markedet, og det ses også tydeligt. Deres meget loyale spillerbase beviser, hvor god denne pokerplatform er. En af de største plusser ved at bruge appen er PokerStars’ hjemmespilsindstilling. Med denne funktion kan du oprette din egen gratis Poker Club, som kun er til dig og dine venner. Herefter kan du arrangere dine egne private pokerspil og spille mod dine venner, lige når du vil.

 

Appens design & funktioner

PokerStars’ app har fået en solid opdatering i 2017 – og det gælder både appen til Android og iOS. Den er blevet meget bedre end den forrige version, og den er tæt på at være en af de bedste på markedet. Appen ser nu meget bedre ud end langt de fleste andre apps fra konkurrenterne. Den er derudover så nem at bruge, at selv den nyeste nybegynder kan finde rundt i den og spille poker inden for få minutter. Du logger blot ind og kommer derefter ind i den farverige lobby. Her kan du så nemt vælge, hvorvidt du vil spille for rigtige penge eller spille for sjov.

 

Du skal selv tilføje penge til din konto, hvis du ønsker at spille for rigtige penge. Du kan som sagt også vælge at spille uden rigtige kontanter, lige så længe du vil. Det er nemt for enhver at finde rundt i appen på grund af det enkle design. Grafikken er strålende, og det samlede udvalg af spil på appen er en stor glæde. Hovedmenuen finder du til venstre på appen, og her kan du nemt få adgang til de forskellige pokerspil, som PokerStar tilbyder. Du kan også finde dine Stars Reward, spille i PokerStars’ casino og oddse på sport. Du har også mulighed for at spille Vegas-styke, købe billetter til turneringer, se udfordringer og se leaderboards.

 

Funktioner

De bedste funktioner ved PokerStars’ app er:

 

  • Det største navn i branchen
  • Pålideligt brand
  • Fantastisk software
  • Altid masser af borde
  • Kæmpe turneringer
  • Hurtig & nem at bruge
  • Massive præmier

Most read

Load more