Kampagner

Alt du skal vide om Tips 13

Siden betting blev en integreret del af sportens verden, er der opstået et utal af muligheder for, hvordan man kan vædde på alverdens sportsgrene. I dag kan man både tage forbi kiosken for at vædde. Men mange vælger også at spille online, hvor velkomstbonusser og store gevinster er på spil. Hvis du aldrig har hørt om Tips 13, som er et hit blandt mange spillere, er denne artikel værd at læse.

Hvad er Tips 13?

Som navnet antyder, handler spillet om at tippe om 13 kampe. Det er oftest fodboldkampe, man vædder om, og spiludbydere vil vælge en række kampe fra forskellige ligaer som Premier League og Serie A i Italien. Man udfylder blot en tipskupon, som består af 13 rækker, hvor man skal krydse af ved det hold, man tror vil vinde, eller hvis man tror, det bliver uafgjort. Man kan også vælge at halvgardere, hvilket betyder, at du kan vælge to udfald i en kamp.

Mens mange vil se de kampe, de vædder om, er det de færreste, der kan nå at se alle 13 kampe. Derfor vælger mange at følge med i resultater fra tipning. Således kan man hurtigt se, om man har held i spil eller ej.

Hvordan opstod Tips 13?

Tips 13 har eksisteret i mange år, da tipning blev lovliggjort i 1948, efter regeringen vedtog en tipslov for første gang. Tipning blev hurtigt populært. Mange talte ofte og meget om kuponerne, og på tv’et kunne man også følge med i tipslørdag. Samtidig skulle mange ikke spare på meget i budgettet for at kunne spille.

På det tidspunkt måtte man kun spille for 48 kroner om ugen, hvilket har ændret sig i dag. Præmieloftet var først på 50.000, for så at blive ændret, så der ikke længere var noget loft. Selv om gevinsterne har ændret sig i dag, så er spillet stadig populært, fordi måden at tippe på ikke har ændret sig.

Hvor kan man spille?

Hvor det i 50’erne og 60’erne var almindeligt at smutte ned for at købe en tipskupon, er det i dag nemt at spille online. Som de fleste kender, har vi et nationalt spilselskab, men nogle vælger også at spille på udenlandske sider. Lige så nemt, som det er at udfylde en kupon i kiosken, lige så nemt er det at udfylde den online.

Hvordan vinder man?

Selv om Tips 13 i sig selv er et simpelt spil, så kan det føles svært at vinde, fordi det afhænger af det givne udfald. Og hvordan kan man påvirke en fodboldkamp? Der er naturligvis odds, som man kan følge med i, som kan give en idé af, hvordan den pågældende kamp kan ende. Men der er meget matematik bag tipning, som man kan bruge til sin fordel.

Hvis man vil have bedre chancer for at vinde, handler det om at spille efter systemer. Der findes flere forskellige systemer, hvor et eksempel er det matematiske. Det betyder, at man halvgarderer én eller flere kampe. Har man otte halvgarderinger og fem uden, har man 256 spillede rækker. Dermed har man garanti for, at man har 13 rigtige, hvis man rammer 13 rigtige tegn.

 

 

 

 

Most read

Load more