Casino

VM i fodbold 2022 betting guide

Des tidligere og grundigere du er med hensyn til at researche de fodboldhold, som deltager i VM i 2022, des bedre gevinstchancer får du med at oddse.

Derfor kan du med fordel starte allerede nu, så du kan forberede dig bedst muligt og se frem til, at der kan være penge at tjene, når du better på den storstilede sportsbegivenhed i år 2022.

Som følge af det varme vejr i sommerperioden i Qatar, bliver verdensmesterskabet rykket til november og december.

Værd at vide om VM i fodbold 2022

Det får betydning for dine vinderodds, at du er bekendt med både de spillermæssige, praktiske og tekniske detaljer om verdensmesterskabet.

Det særlige ved fodbold i VM i 2022 er, at turneringen er væsentlig kortere, end den normalt er. Den er estimeret til at strække sig over blot 28 dage. Som det er kutyme, deltager i alt 32 hold. Det betyder, at der kommer til at blive spillet 64 kampe på 4 uger.

Hører du til de dedikerede fodboldfans, der ønsker at følge med i de kampe, du better på, kan det være en god idé at afsætte tid i kalenderen på forhånd.

De 32 hold inddeles i grupper fra A til H.

Find de bedste bookmakers i god tid

Det er ikke kun din viden om de deltagende fodboldhold, og hvordan de har klaret sig i andre turneringer, der har betydning for, hvor mange penge du kan tjene på VM.

Oddsene hos din bookmaker har også indflydelse på gevinstsummerne. Før verdensmesterskabet løber af stablen, skal du have fundet frem til de bookmakers, som du ønsker at bette hos.

Du kan med fordel vælge dem, hvor du både får de højeste odds, og hvor der er mulighed for at se live sport. Skulle det være presset med tid i forhold til at se dine favorithold på grønsværen, kan det lade sig gøre at se kampen på din mobil, når du er spiller hos ét af de største betting sites.

Du skal være oprettet som spiller med en profil og tilknyttet konto for at kunne bette på VM i fodbold 2022.

Der er intet til hinder for, at du kan oprette dig hos flere bookmakers.

Eftersom VM i fodbold er en af de mest sete, populære og ikoniske mesterskaber, er begivenheden at finde hos stort set alle bookmakers.

Hold dig ajourført om fodboldholdenes præstationer og spillernes fysik

Der er dømt masser af spænding ved at se fodbold, når det er verdensmesterskabet, der spilles om. Når du vil have ekstra, nervepirrende oplevelser, er det værd at sætte penge på ét eller flere hold.

Har du haft interesse for fodbold odds, men aldrig er kommet i gang, er VM en perfekt anledning til at begynde.

Som spiller hos en af de store bookmakers får du ikke kun gode odds og mulighed for at se live sport. Du får også adgang til kampstatistikker, analyser, data om spillerpræstationer og holdenes placeringer i andre turneringer. Alle disse informationer kan blive din vigtigste kilde til at kunne placere de skarpeste bets til VM.

Det er vigtigt, at du er opdateret med hvert holds tilstand. Er der nøglespillere, som er skadet? Eller har et hold præsteret over evne i forrige kampe?

Des mere viden du har både om holds præstationer og spillerens tilstande, des lettere kan du vurdere, hvordan hvert fodboldhold vil klare sig til VM.

Spil med hjernen, ikke hjertet

Det kan være forførende at lade hjertet bestemme, hvilke hold du skal sætte dine penge på. Dog er dette ikke kongevejen til at tjene penge på VM turneringen – især ikke som dansker. Danmark har ikke klaret sig godt til VM i fodbold i de seneste par årtier. Det er derfor ikke Danmark, du som udgangspunkt skal oddse på, hvis du har planer om at tjene penge på betting til VM i 2022.

Lande såsom Spanien, Tyskland, Frankrig og Italien er de europæiske lande, som generelt klarer sig flot til både EM og VM.

Det er til enhver tid dig, der bestemmer, hvor mange penge du satser på VM turneringen. Du får stor fleksibilitet i forhold til at placere dine bets, når du er spiller hos nogle af de største bookmakers. Om du skal vælge et dansk eller udenlandsk bettingfirma, er din beslutning.

I denne forbindelse skal du være opmærksom på sikkerheden ved at bette online enten via computer, tablet eller PC.

Du får størst sikkerhed ved at vælge en bookmaker med dansk spillelicens. En yderligere fordel ved de danske betting sites er, at her er der trukket skat af gevinsterne, så du ikke skal forholde dig til regnestykket på din årsopgørelse.

 

Most read

Load more