Casino

Tag på vintereventyr med Frost Queen Jackpots

Hvis du er vild med snelandskaber, iskolde spil og fantasy, så kan det være, at Frost Queen Jackpots er lige dét slot spil, som du er ude efter. Suppler din gaming med vintermagi og vind flotte jackpot-præmier. Læs mere her!

Udvikleren, Yggdrasil Gaming, er på banen igen med et stemningsfuldt jackpot slot spil. Frost Queen Jackpots er et 5-reels spil, kombineret med 20-paylines, og spillet byder på fem progressive jackpots.

Som at game i Frozen – på godt og ondt

Du bevæger dig i et iskoldt og sneklædt landskab i Frost Queen Jackpots, og store slotte og værdifulde præmier leder tankerne hen på en vis børnefilm – nemlig den populære Frozen. Det er både på godt og ondt, da jackpot slot spil og børn er en ildevarslende kombination, men det til gengæld er ret fantastisk at game i det sneklædte fantasy-univers.

Uanset om man bryder sig om associationerne til den populære Disney-film eller ej, er det en smuk scene, man bevæger sig rundt i, og baggrundsmusikken understøtter det klirrende kolde og magiske univers.

Fokus på jackpots, men også ekstra bonusser

Hovedfokus i Frost Queen Jackpots ligger – som navnet også mere end antyder – på at vinde jackpots. Der er dog en hel del andre ekstra features, fx gratis spins, bonusspil med mere. I nogle af disse gratis spil kan du desuden være heldig at vinde endnu flere bonusspil, og på den måde har du altså chancer for at opnå en del ekstra præmier.

Most read

Load more