Casino

Spil Wheel of Fortune Megaways online

Hvis du er fan af det amerikanske game show, Wheel of Fortune, eller den danske version, Lykkehjulet, så er der gode nyheder: Nu kan du nemlig spille Wheel of Fortune Megaways online. Læs med her og bliv klogere på spillet!

Game showet, Wheel of Fortune – eller Lykkehjulet – er kendt for sin 70’er- og 80’er-æstetik, langbenede og storsmilende værter og ophøjelsen af forbrugersamfundet og kapitalismen. Her kan man både spinne hjulet, løse puslespil og shoppe, mens neon-farverne lyser, og glitter-kanonerne eksploderer.

Det berømte game show som online spil

Og nu kan du spille en ny version af det berømte game show online. Udvikleren IGT har gennem årene lanceret mange forskellige versioner af det populære show som online spil. Nu har IGT slået sig sammen med Big Time Gaming, og verden er blevet beriget med Wheel of Fortune Megaways, som vi alle sammen kan underholde os med at spille, når vi nu ikke længere ser Lykkehjulet på TV.

Det samme spil med en ny æstetik

Den glamourøse og lidt overdrevne æstetik er tonet en hel del ned til en mere moderne og stilet version, men spillet byder på mange af de samme funktioner som game showet. Så du skal ikke forvente alt for meget glitter og neon, men du kan godt forvente at blive fanget af et godt og klassisk spil. Den smarte Megaways-funktion tilfører i øvrigt spillet en ekstra dimension og skaber et hav af forskellige muligheder for at vinde i Wheel of Fortune.

Most read

Load more