Casino

Samlet omsætning på det svenske gambling marked i 2019

Den svenske spillemyndighed, Spelinspektionen, har rapporteret den samlede omsætning på det svenske marked for alle operatører med svensk spillelicens. Den samlede omsætning landede på 24,8 millioner svenske kroner for hele året 2019.

 

Online pengespil, gambling, betting og spil på skibe i svensk farvand havde den højeste samlede omsætning på 14 millioner svenske kroner.

 

Statsejet lotteri og spillemaskiner havde den andenhøjeste omsætning på 5,9 millioner svenske kroner.

 

Den samlede omsætning for fjerde og sidste kvartal 2019 landede på 6,7 millioner svenske kroner og er dermed det højeste i alle 2019-kvartalerne – det er samtidigt en stigning på 12% fra forrige kvartal.

 

Spelinspektionen oplyser dog, at alle tal er midlertidige i den forstand at de tager udgangspunkt i de informationer som det svenske skattevæsen er i besiddelse af på nuværende tidspunkt.

 

Ved slutningen af fjerde kvartal 2019 havde i alt 48.000 svenskere valgte, frivilligt, at ekskludere sig fra online pengespil og gambling via Spelinspektionens app/service Spelpaus – det er en samlet stigning på 16% set ift. tredje kvartal 2019.

 

Fra marts måned 2020 havde samlet set 96 virksomheder tilladelse, og spillelicens, til at tilbyde pengespil og kommerciel gaming på det svenske marked.

 

Kilde: https://www.gamblinginsider.com/news/8682/swedish-licensed-operators-see-2019-turnover-of-sek-248bn

Most read

Load more