Casino

Sådan kommer du godt i gang med Eurovision Odds

Odds er langt fra kun forbundet med sport og e-sport. I dag kan du oddse på en lang række forskellige kulturelle begivenheder, der enten har dansk, europæisk eller international karakter.

De fleste af os følger med i Eurovision, der er det førende europamesterskab i musik. Skal underholdningen toppes næste gang, at de europæiske lande (og Australien) dyster om, hvilket land der har de bedste talenter indenfor sang, musik og performance?

Eurovision odds er iblandt de nyere betting muligheder, som du kan få adgang til, når du er kunde hos danske eller udenlandske bookmakers.

Hvad handler Eurovision odds om?

I princippet er formålet og teknikken præcis den samme, uanset om du oddser på en fodboldkamp i La Liga, et cykelløb i Tour de France eller sangduel i Eurovision.

Intentionen for dig er at placere det bedste bet på den spiller, det hold eller det land, som du vurderer, har de bedste vinderchancer.

Eurovision betting handler både om at følge sin mavefornemmelse og samtidig forholde sig til meningerne omkring de mange sange. Der er ikke stor sandsynlighed for at tjene penge på Eurovision, hvis du better på den sang, som du synes om, men som er vurderet til at få en lav placering i musikkonkurrencen.

Ligesom du også kender til det fra betting på sportsområdet, gælder det om at lave research. Her sætter du dig ind i, hvem musikartisten er, og hvilke personer der har været med til at skrive den pågældende sang.

Analysér de deltagende lande og forhold dig til forrige års Eurovisions

Der vil altid være behov for at investere lidt tid i at forholde dig til den pågældende turnering og de deltagende hold, når du vil forhøje dine gevinstchancer. Sådan er det også med Eurovision odds.

Selvom det er umuligt på forhånd at analysere sig frem til, hvem vinderen bliver, kan du med indsigt og viden finde frem til de nationer, som har de bedste chancer for at vinde den europæiske musikkonkurrence.

Der er tendenser i musik, og det er disse, du særligt skal holde øje med. Den musikgenre eller de konstellationer (duoer, solokunstnere eller band), som hitter mest her og nu, vil generelt set også være dem, som fleste mennesker i Europa vil stemme på.

Det kan være en god start for dig at begynde med at udpege de lande, hvis numre til Eurovision matcher tendensen i musikken nu.

Vær opmærksom på rækkefølgen af sange til Eurovision

Rækkefølgen af sange til den populære og elskede musikkonkurrence er langt fra tilfældig. Arrangørerne har nøje sat hvert lands musikalske bidrag i række, så der skabes størst variation.

Dette er grunden til, at der stort set aldrig kommer 2 favoritsange lige efter hinanden. For at udpege de nationer, som kunne have godt vinderpotentiale til dette års Eurovision, skal du tage udgangspunkt i, hvilke lande der har taget sejren med hjem de seneste 10 år.

Når bookmakers laver deres odds, gør de det generelt med meget stor præcision i forhold til, hvilke lande der kommer ind på 1., 2. og 3. pladserne. Du kan dermed med fordel sætte dine Eurovision odds på de lande, hvor gevinstchancerne er højest.

Most read

Load more