Casino

Multiplier Odyssey: Det nye slot spil online

Hvis du drømmer om at komme på eventyr i det ydre rum, samtidig med at du slapper af med et godt slot spil, så er Multiplier Odyessey sandsynligvis lige noget for dig. Her får du en introduktion til det videospilsagtige spilleunivers!

Relax Gaming er en meget populær producent af spil, som blandt andet vandt stor anerkendelse ved Bigwinboard Awards i 2020. Derfor er deres spilleglade fans også altid ved at sprænges af nysgerrighed over, hvilke spil de mon lancerer næste gang.

Denne gang er det det videospilsagtige Multiplier Odyssey, hvis setting er det ydre rum. Det er et meget anderledes spil end producentens tidligere Money Train 2, som også var et stort hit – men det er bestemt ikke dårligere!

Et hit for fans af videospil

Hvis du har en svaghed for klassiske videospil, vil du elske æstetikken, animationerne og lydsiden til Multiplier Odyssey. Hvis du samtidig drømmer om at tage på en susende tur gennem kosmos, er slot spillet også helt perfekt for dig. Du befinder dig nemlig i cockpittet på et rumskib, i et 5-reel og 15-payline spilleområde.

Flot animation og fede bonusser

Der er stærke referencer og associationer til PC-spillet, Wing Commander, som er skabt af Origin Systems. Men grafik og æstetik er forbedret i væsentlig grad, og du kan nyde flot animation, mens du spiller. Og du skal ikke være urolig for at savne den velkendte følelse af at spille et slot spil, for der er masser af fede bonusser.

Most read

Load more