Keno: Guide til spillet, hvor tilfældigheden styrer

Er du på udkig efter et spil, som ikke kræver specielt meget af dig og samtidigt er sjovt? Så er Keno måske spillet for dig. Keno er et spil, der ikke kræver specielle færdigheder, og som mest er baseret på tilfældigheder.

Det er et sjovt og underholdende spil, som kan spilles uden de store anstrengelser. Keno er et enkelt spil, som er let at forstå. Nogle af fordelene ved Keno er:

  • Kan spilles af alle, da det ikke kræver stor viden
  • Nemt og enkelt at lære
  • Baseret på tilfældigheder, hvilket gør det til et afslappende spil

Sådan foregår Keno

Keno er et tal-spil ligesom mange andre casino-spil. Spillet kan sammenlignes med lotto eller roulette. Dette er spil, hvor man spiller på nogle selvvalgte tal. Derfor er Keno også baseret på tilfældigheder.

Keno går helt enkelt ud på at vælge de rigtige tal blandt de udtrukne tal. Der er 70 tal i spillet, og der trækkes 20 tal ad gangen. Som spiller går det ud på at få så mange rigtige tal som muligt.

Man kan vælge at spille på 2-10 tal i et spil Keno. Man sætter et beløb på hvert tal, som er med til at bestemme, hvor stor en gevinst, man går hjem med.

Du kan spille Keno på kenonumerot.fi.

Twistet i Keno

Det specielle ved Keno er, at det ikke kun går ud på at have så mange rigtige tal som muligt. Det går også ud på, hvor stor en andel af dine tal, der er rigtige. Det er derfor ikke altid godt at spille på mange tal, fordi chancen for at vælge de helt rigtige tal fra 1 til 70 er lille.

Spiller man eksempelvis på 10 tal, så er chancen for, at alle 10 tal bliver udtrukket blandt de 20 tal relativt lille. Spiller man derimod blot på 2 tal, er chancen for, at disse to bliver udtrukket, større. Det gælder derfor om at overveje sit valg i Keno, selvom spillet er tilfældigt.

Spil baseret på tilfældigheder

Som tidligere udtrykt, så er Keno et spil baseret på tilfældigheder. Der er ikke nogen måde, hvorpå man kan vide, hvilke tal, der bliver udtrukket. Dette er med til at gøre Keno til et afslappet spil, hvor man ikke behøver at lægge mange tanker i sit valg af tal.

Man kan egentlig bare vælge nogle tal, som man altid spiller på og håbe på, at disse tal bliver udtrukket på et tidspunkt.

Læn dig tilbage og håb på gevinst

Som sagt er Keno et sjovt og afslappet spil. Der er ikke meget strategi, som skal udtænkes. Keno kan derfor også spilles af alle, da man ikke behøver stor viden indenfor spil.

Målet med at spille Keno bør være at have det sjovt og prøve lykken. Man kan håbe på, at ens tal bliver udtrukket, men det er umuligt at vide. Alle tal har samme sandsynlighed for at vinde, og derfor er der ikke nogen tal, som er bedre valg end andre. Læn dig derfor blot tilbage og nyd et spil Keno.

Most read

Load more