Casino

Job som streamer i esports branchen

Unikrn, som er en af verdens største operatører indenf for esports beeting, søger lige nu en ambitiøs gamer til at opbygge et publikum i 2020.

 

Den gamer/streamer som bliver udvalgt vil underskrive en 6-måneders kontrakt med Unikrn og få 50.000 USD til at streame fuldtid og opbygge et publikum. Læs mere her.

 

Streaming er en af de hurtigst voksende brancher i verden, men op til 99% af alle Twitch streamere har ikke en kommerciel partner og har derfor ikke mulighed for at tjene penge på deres passion. Hver måned i 2019 har flere end 4.000.000 spillere streamet deres aktiviteter – men kun 35.000 af disse har haft en kommerciel partner.

 

Mike Dalton fra Unikrn udtaler:

 

“Becoming a professional streamer requires a lot of luck. We believe that for every streamer who builds an audience, there’s three gamers with amazing potential to offer the community something fresh who just never get an opportunity to be noticed.”

 

Derfor tilbyder Unikrn i en begrænset tidsperiode en 6-måneders kontrakt som officiel streamer for Unikrn og de 50.000 USD til finansiering af løn og andre udgifter.

Det er muligt at ansøge om jobbet hos Unikrn via følgende link.

 

Unikrn blev i 2019 kåret som “Esports Bookmaker of the Year for 2019”.

 

Most read

Load more