Casino

Hvad er live betting?

Helt grundlæggende er live betting den proces, hvor man satser på en sportsbegivenhed, efter den er startet. Man kan for eksempel satse på forskellige aspekter i en fodboldkamp, efter startfløjten er gået og ellers hele vejen igennem spillet.

 

Med live betting slipper man altså for at undersøge diverse statistikker inden spillet, og man kan derimod sætte hjertet i handlingen. På den måde får man muligheden for at ændre sin indsats eller satse på noget nyt undervejs i spillet. Der er utrolig mange muligheder i forhold til udbydere af live betting, så du skal blot finde den, der passer dig bedst.

 

Forklaring af live betting

Hvordan fungerer live betting så? Grundlæggende er der en teknologi, der har sat odds på den sportsbegivenhed, som du følger. Disse odds kan så ændre sig undervejs, alt efter hvad der sker i kampen.

 

Hvis for eksempel Hold A var favoritten til at vinde inden kampens start, og i løbet af kampen begynder Hold B at tage føringen, så vil oddsene ændre sig, så oddsene er bedst på Hold B i stedet for Hold A. Hold A kan stadig være favoritterne til at vinde, men det begynder at blive svære for dem, og dét kommer oddsene til at afspejle.

 

Så hvis man har oddset på Hold A inden kampens start, hvor de var favoritter, så vil ens odds være bedre, hvis de netop begynder at få svært ved at vinde.

 

Det er dog ikke kun mål i en fodboldkamp, som har betydning for oddsene. Alle handlinger bliver observeret og har betydning for oddsene.

 

Flere muligheder for at vinde

En af de største fordele ved live betting er, at du har flere muligheder for at vinde. En af mulighederne er, at du hele tiden har mulighed for at følge med i en fodboldkamp, og du kan dermed se, hvad der sker, før du beslutter dig for at satse med dine hårdt tjente penge. Så hvis du ikke er sikker på dit sats, så kan du altid se de første par minutter af en kamp, og så kan du satse dine penge.

 

En af de absolut største fordele er, at du har mulighed for skifte mening undervejs i en begivenhed. Du kan altid lave et nyt sats, hvis det ikke ser for godt ud med det nuværende.

 

Som med alle andre spil kan du selvfølgelig ikke være sikker på at vinde, men du har bestemt gode chancer, da du har stor frihed i live betting.

 

Spil ansvarligt

Selv om der er gode chancer for at vinde, så skal du altid sørge for at sætte dig selv en grænse, da du også kan komme til at tabe mange penge.

 

Så selv om du for eksempel bliver irriteret over, at et af dine spil ikke gik så godt, som må du ikke lade det gå dig så meget på, at du bliver ved med at spille igen og igen for at vinde. Måske er det bare ikke din dag, og så er det bedre at vente.

 

Most read

Load more