Casino

Guide til Asian handicap væddemål

Har du planer om at krydre underholdningen ved at se sport med spændingen fra betting? Det er på kampe og turneringer indenfor fodboldens verden, at du får flest gevinstchancer. Her er der altid mesterskaber, hold og ligaer at spille på, og der er flere typer af væddemål at benytte sig af.

Det er en god idé, at du sætter dig ind i de mest populære væddemål, så du kan finde frem til dem, som matcher dine ønsker for underholdning og spænding.

Asian handicap er en bettingform, som regnes for at være den mest populære blandt såvel nye som eksisterende spillere.

Væddemålet kendes også som ”over/under væddemål”.

Hvad er Asian Handicap?

Som navnet på væddemålet fortæller, stammer det fra Asien, hvor det hurtigt blev udbredt og siden er kommet til resten af verden.

Ved Asian Handicap (eller ”Asian” som spilformen også kaldes) kan enhver spiller på nettet få gode gevinstchancer. Du behøver ikke være velkendt med odds eller betting for at komme godt i gang med væddemålet.

Den store fordel ved ”Asian” er, at muligheden for at bette på uafgjort i kampe er fjernet. Det er med andre ord kun vinderen og taberen af kampen, der kan spilles på.

Det særlige ved væddemålsformen er, at 2 hold med forskellige styrker og udgangspunkter kan komme til at spille med ligedelte chancer for at vinde. I praksis foregår det ved, at begge hold forud for kampen bliver tildelt et handicap af bettingfirmaet (på samme måde som du kender det fra golf).

Derfor er Asian handicap væddemål populære

Det er med til at bringe ekstra spænding til fodboldkampe, at 2 hold med vidt forskellige placeringer kan spille lige op imod hinanden. Selvom det ene hold på papiret kan være en klar favorit, kan de tildelte handicap få kampen til at se helt anderledes ud.

Når det svageste hold starter med at være foran enten med hele eller halve mål, kommer kampen helt automatisk til at blive nervepirrende, når det storseedede hold skal score flere mål for at vinde.

I takt med at væddemålstypen har fået rodfæstet sig hos mange spillere i Europa, er ”Asian” blevet udbredt til ikke kun at omfatte fodbold som sportsgren.

Der er flere fordele ved at bruge Asian handicap som væddemål:

  • Du får større gevinstchancer sammenholdt med den klassiske 2:1 væddemålstype
  • Det er muligt både at få 50% og 100% af din indsats tilbage
  • Du får høje gevinstchancer ved at bette på kampe med klare favoritter.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle sportsgrene, hvor ”Asian” er egnet som væddemål. Før du kaster dig over det første bettingfirma, du finder med væddemålet, er det en god idé at sammenligne flere bookmakers.

Hvilke sportsgrene finder jeg Asian Handicap?

I dag kan du benytte dig af ”Asian” som væddemål, både når du better på fodboldkampe og andre sportsgrene, hvor uafgjort er et muligt resultat.

Det er ikke kun i forhold til kampens resultat, at ”Asian” kan bruges. Du kan også bette på f.eks. hjørnespark og andre begivenheder i en kamp med ”Asian”.

Har du ikke prøvet at oddse før, kan væddemålstypen være en god start for dig. Dine gevinstchancer forhøjes automatisk ved, at der kun er 2 mulige udfald af kampen. Med research om de deltagende hold og med kendskab til, hvilke kampe du med fordel kan bette ”Asian” på, kan der være god sandsynlighed for at tjene penge på betting.

Det er de hold, hvor der er en klar favorit og et lavseedet hold, at du med fordel kan bruge Asian handicap.

Find de bedste bookmakers og kampe

For at opnå de bedste gevinstchancer, skal du bruge tid på at sammenligne flere bookmakers. På denne måde kan du få et godt indtryk af niveauet for odds hos de forskellige betting sites. Og du kan finde ud af, hvem der generelt har flest Asian handicap væddemål fordelt på forskellige sportsgrene.

Når du vil godt i gang med væddemålene, skal du starte med at sætte penge på de kampe, hvor der er klare favoritter.

Som det gælder med alle andre aktiviteter, handler det om at få erfaring for at blive mester.

Fodbold er den mest optimale sportsgren at tage afsæt i som nybegynder. Det er her, du får de fleste væddemål at vælge imellem. Det sker hyppigt, at fodboldkampe ender uafgjort.

Skulle det ende med uafgjort, vil du få dine satsede penge igen. Du er på den måde dækket godt ind i mange kampe, og der er mindre på spil for dig, hvis du har bettet på flere kampe på samme tid.

For den erfarne spiller kan der anvendes forskellige varianter af ”Asian”.

Der er f.eks. ”Asian total”, hvor der bettes på, hvor mange mål der i alt bliver scoret i en kamp.

Most read

Load more