Casino

Guide: Sådan bliver du bedre til online poker

Har du et es oppe i ærmet? Hvis ikke, så har du det om lidt, når du har læst denne artikel. Vi har nemlig samlet vores bedste tips og tricks, så du kan lære the art af playing online poker og kan forvandle dine kort til en fuld hånd med gevinst.

 

Måske har du det grundlæggende på plads, hvis du har spillet almindelig poker. Men faktisk kræver det en mindre omskoling at gå fra almindelig poker til online poker. Her er der nemlig andre faktorer i spil, som du ikke kan overføre 1:1 fra almindelig poker. Ikke mindst de manglende medspillere, der er ’usynlige’ i online poker.

 

Begynd med lave satser

Hvis du allerede har mange års erfaring med almindelig poker, kan du måske have lyst til at smide en masse penge på bordet i online poker. Men det kan være en rigtig god idé at slå koldt vand i blodet. Som sagt er der andre faktorer i spil i forhold til at spille online poker modsat almindelig poker. Så gør dig selv den tjeneste at blive dus med den nye spilleform, inden du åbner op for tegnedrengen. Ellers kan du risikere, at de første erfaringer med online poker bliver dyrekøbte.

 

Slå koldt vand i blodet

Der er ingen tvivl om, at man kan blive meget følelsesladet og reagere på sin intuition, når man spiller poker. Men det kan være en god idé at pakke nogle af disse reaktionsmønstre væk, når man skal spille online poker. For poker er om noget et spil, der handler om matematik og logik. Så det gælder om at tage de rigtige og de gode beslutninger og ikke handle ud fra en pludselig indskydelse. Så slå koldt vandt i blodet og tag dig god tid. Og lær pokersituationen godt at kende. Vurder situationen fra gang til gang, og regn ikke partout med, at du vinder – eller taber.

 

Du kan med fordel foretage en evaluering af dit spil efterfølgende, så du kan blive klogere på dit spil og dine handlemåder i de fleste situationer. Hvad fungerede godt, og hvad fungerede mindre godt? Hvordan ændrede dit spil sig, når du lod følelserne overtage? Lav en samlet observation over dit spil og juster på håndtagene til næste spil, så du får det maksimale ud af dine indsatser.

 

Lad være med at panikke

Når spændingen er på sit højeste, og man mærker, hvordan præmien er indenfor rækkevidde – eller på vej udenfor – stiger pulsen og lysten til at satse alt eller kaste håndklædet i ringen. Men lad dig ikke slå ud af en dårlig hånd. Selv verdens bedste pokerspillere må se sig slået engang imellem. Det gælder om ikke at panikke og holde sig for øje, at næste hånd kan være din hånd.

 

Øvelse gør mester

Rom blev som sagt ikke bygget på én dag. Og du vil ikke kunne forvente at blive stjernespiller fra den ene dag til den anden. Hvis man vil blive dygtig til noget, så gælder det i poker som ved alt andet: Øvelse gør mester.

 

Så jo mere du spiller, jo bedre vil dine pokerevner blive udviklet. Du vil på sigt blive mere og mere fortrolig med spillet og lære at tyde tegnene i bestemte pokersituationer, vide hvornår du skal trække dig, og hvornår du skal forhøje indsatsen.

 

Rigtig god fornøjelse med dit næste spil online poker.

Most read

Load more