Casino

Google åbner Play Store for gambling apps

15 lande kan se frem til, at Google åbner Play Store for apps til gambling. Det er store nyheder, at spillere i disse lande snart vil være i stand til at downloade gambling apps fra the Play Store. Der er dog visse krav og restriktioner. Læs mere her!

Der er forandringer i farvandet. Søgemaskinen og tech-giganten, Google, har foretaget ændringer i deres Developer Programme Policy, og den nye politik betyder, at 15 lande snart vil være i stand til at downloade gamling apps fra the Play Store.

Disse lande får adgang til gambling apps i the Play Store

Indtil videre har gambling appsene kun været at finde i de franske, irske og engelske Play Stores. I Brasilien har det dog været muligt at downloade apps med hestevæddeløb og lotterier, som er administreret af Caixa Econômica Federal, landets centrale bank.

Fra marts vil det nemlig forholde sig sådan, at gambling appsene vil være tilgængelige i the Play Store i både Belgien, Australien, Spanien, Rumænien, USA, Colombia, Canada, Japan, New Zealand, Mexico, Finland, Tyskland, Norge, Sverige – og Danmark! Det vil altså sige, at de spændende nyheder også vedrører vores lille land.

Krav og restriktioner til gambling

Der vil dog være en række restriktioner og forbehold, som er forskellige for hvert enkelt land. Det vil sige, at udviklere må tage hensyn til de specifikke landes særlige love, standarder og markeder. Derudover vil der være visse generelle krav, der blandt andet drejer sig om at undgå, at mindreårige benytter de pågældende gambling apps.

Most read

Load more