Casino

Better Collective erhverver eSports-portalen ved en € 34,5 mio. aftale

Better Collective har nu afsluttet erhvervelsen af ​​eSports-platformen HLTV.org ApS i en aftale til en værdi af op til € 34,5 mio.

 

I første omgang betaler Better Collective de € 26,4 mio. for at købe HLTV.org, der inkluderer HLTV.org og dust2.dk. De resterende 8,1 mio. EUR bliver fordelt som tre separate udbetalinger, hvilke skal falde over de næste tre år.

 

HLTV.org blev tilbage i 2002 grundlagt i Danmark og tilbyder i dag nyheder fra eSport med speciale i CS:GO. Brugere kan gennem HLTV.org få adgang til CS:GO-matchoplysninger og spiller- og holdrangeringer, og hjemmesiden får mere end 26,5 millioner besøg hver måned.

 

HLTV.orgs grundlæggere vil fortsat styre den daglige drift af forretningen i de næste tre år for at sikre fortsat udvikling af platforme og lokalsamfund.

 

Den administrerende direktør af Better Collective Jesper Søgaard har udtalt:

 

Vi har omhyggeligt analyseret og overvåget eSports i lang tid; det er en hurtigt voksende industri, og vi betragter esports som en ideel udvidelse af vores sportsfokuserede forretning.”

 

Vi forventer stærke synergetiske effekter, da mange af de bettingoperatører, vi samarbejder med i dag, også tilbyder indsatser på eSports, så jeg ser frem til en velstående fremtid for eSports hos Better Collective sammen med vores nye kolleger.”

 

HLTV.org-direktør Martin Rosenbæk tilføjede:

 

At blive medlem af Better Collective-gruppen vil støtte vores ambition om at forblive det foretrukne CS:GO-brand for eSports-entusiaster over hele verden. Med mere end 15 års erfaring inden for sportsvæddemål har gruppen Better Collective en dyb forståelse af sportssamfundene

 

Kilde: https://bettercollective.com/press/

Most read

Load more