Anmeldelse af Reactoonz

Reactoonz er en spilleautomat, der er udviklet af Play’n GO og har et 7 x 7 gitter med faldende symboler. Det er en ægte rejse mod stjernerne, der er fyldt med sci-fi fra en anden verden, og det handler om at holde øje med quantum leap måleren for 1 af 4 funktioner og fylde den op 5 gange for gargantuan-funktionen. Du har også Fluctuations, der fungerer som Wild symboler, og Giantoonz, der fungerer som multiplikatorer.

Universet er fyldt med farverige aliens, der tager godt imod dig, når du starter spillet, så det handler blot om at træde ind i universet og komme i gang hurtigt og nemt.

Sådan spiller du

Reactoonz er spillet for de ægte sci-fi nørder, der også nyder at læne sig tilbage i sofaen og erklære spilleaften.

Det fungerer på den måde, at du starter spillet ved at klikke på den grønne knap i højre hjørne.

Knappen nederst i midten bruger du til at finde de forskellige indsatsniveauer. Den maksimale grænse ligger på 100 kr. og minimumsgrænsen ligger på 2 kr., så du har altså rig mulighed for at spille for lige netop det, som du vil risikere.

Autospil funktionen finder du ved siden af den grønne under den gule knap, som du kan bruge til at aktivere op til 100 automatiserede spins. Når først du har sat denne i gang, kan du altid stoppe den igen med stop knappen, hvis du fortryder, eller hvis du ikke har heldet på din side.

Prøv dig frem og lær hurtigt de forskellige knapper at kende, mens du nyder universet.

Sådan vinder du

Selvom universet er smukt at se på, så spiller de fleste ikke blot for synets skyld, men derimod for pengenes. Og Reactoonz giver masser af mulighed for at øge tallet på bankkontoen.

Du vinder med de otte regulerende symboler, der henholdsvis har et eller to øjne. De små væsener findes både i blå, gul, grøn og lyserød, og de væsener, der har to øjne, giver mest.

  • Blåt væsen: 5 – 15+ betaler 0.80 – 120x din indsats
  • Gult væsen: 5 – 15+ betaler 0.96 – 240x din indsats
  • Grønt væsen: 5 – 15+ betaler 1.28 – 480x din indsats
  • Lyserødt væsen: 5 – 15+ betaler 1.60 – 1200x din indsats

De forskellige funktioner

Der er forskellige funktioner i Reactoonz spilleautomaten. Hvis du kender til disse 4, så er du godt på vej – og så finder du hurtigt ud af resten hen ad vejen.

Implosion er, når du omdanner 3 til 6 symboler til Wild symboler og dermed ødelægger alle tilstødende symboler.

Dissekering er når, du skærer et Wild symbol i midten og dermed skaber to linjer, der krydser hinanden igennem gitteret. På den måde viser begge linjer det samme vilkårlige symbol.

Udslettelse handler om at ødelægge alle enøjede symboler og alle matchende symboler.

Modifikation er, når du vælger et enøjet symbol vilkårligt og gør alle matchende symboler til et andet symbol.

Alle funktionerne hjælper dig tættere på at vinde så stor en gevinst som muligt, så det handler simpelthen om at bruge dem på livet løs og lære dem godt at kende.

 

Most read

Load more