Casino

Anmeldelse af Cashpoint

Tilbage i 1996 blev Cashpoint grundlagt i Tyskland, hvor det kun har været på det danske marked siden efteråret i 2013.

 

Hos Cashpoint finder du et meget ordinært udvalg, og det er derfor ikke stedet for spillere, der er glade for nichepræget odds. Desuden er der heller ikke bedste vilkår for live betting, og du kan heller ikke indbetale over 9.999 kr. til et spil. Dernæst kan du også komme ud for, at tilbagebetalingen for vundne spil er ret langsom, lige som det også kan tage sin tid med support.

 

Det var altså hurtigt en masse ulemper ved Cashpoint, men der er bestemt også fordele ved dette online spillested. For hvis man kan leve disse ulemper, så kan man også komme til at nyde godt af høje odds på mange af de store fodboldligaer. Det retter bestemt op på nogle af de ulemper, der er ved Cashpoint.

 

Besøg siden via dette link

 

Udvalg af spil på Cashpoint

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du i forbindelse med Cashpoints udvalg af spil vil blive mødt af et standardudvalg. Det er tydeligt, at fodbold er den største sportsgren hos Cashpoint, og det fylder størstedelen af det totale spiludbud. Du kan selvfølgelig også finde andre gængse sportsgrene som tennis, basketball, ishockey og håndbold. Af nicher finder du vintersport, cricket og bandy.

 

Helt generelt kan det siges, at der mangler noget dybde inden for de forskellige sportsgrene. Det betyder, at hovedlægten ligger på de absolut bedste ligaer i langt de fleste lande. Det er forbeholdt meget få lande at kunne dykke længere ned i divisionerne og ikke kun spille på de 1-2 øverste. Denne fordel gælder blandt andet England, Tyskland og Italien. Hvis du leder de sekundære ligaer i lande som Polen, Sydamerika eller Portugal, så kommer du til at gå forgæves.

 

Når det kommer til ishockey, så kan du dog godt finde et udbud, der er på nogenlunde samme niveau eller en smule under de største på markedet. Der bliver altså dækket langt størstedelen af de europæiske og nordamerikanske ligaer i ishockey, men når det kommer til sportsgrene som håndbold, basketball og andre i denne kaliber, så vil du få meget svært ved at kunne oddse på de sekundære turneringer og ligaer.

 

I nogle lande er det også muligt at oddse på for eksempel eSport, MMA og vadpolo, men en stor sportsgren som badminton kan du ikke finde hos Cashpoint.

 

Dermed er det begået mange fravalg hos Cashpoint, og det kan meget tydeligt mærkes. Så hvis du gerne vil have mulighed for at dyrke en bestemt sport meget, så er det muligvis ikke Cashpoint, du leder efter. Cashpoint er mest af alt brugbart for de spillere, der måske kun oddser i ny og næ og gerne på de store ligaer og kampe. I dét tilfælde vil Cashpoint være mere end rigeligt, og muligvis vil det også være det mest overskuelige valg.

 

Cashpoints website

Hvis du skal registrere dig som kunde hos Cashpoint, så er proceduren som de fleste andre steder. Du starter med at angive dine stamdata, du godkender derefter dig selv med NemID, og til slut får du en e-mail, der bekræfter din oprettelse. Herfra er du klar til at logge ind.

 

Når du først er gået ind på Cashpoints hjemmeside, så vil du blive mødt af et layout, som du har set hos rigtig mange andre bookmakere. Der er en menu og et betslip i siderne, og spiludvalget, der er det vigtigste, det finder du på hjemmesidens hovedområde. Der er derfor ikke noget, der er nytænkende eller innovativt ved Cashpoints hjemmeside.

 

Når du skal navigere i menuen efter en bestemt sportsgren, så er du underlagt en sortering efter lande og ligaer, hvilket ikke er organiseret på en særlig logisk måde. Ofte vil du derfor ende med at skulle lede efter en bestemt liga i lang tid, da der heller ikke er en søgefunktion, der kan kunne lette processen en smule.

 

Også på dette punkt er der altså plads til forbedringer hos Cashpoint. Muligvis er de allerede i gang med at forbedre dette, og det bestemt klæde dette online spillested, da det også vil øge brugeroplevelsen til det bedre.

 

 

Cashpoint på mobilen

Ved dit første besøg hos Cashpoints mobile platform vil du få indtrykket af, at der på dette punkt er blevet gjort et godt stykke arbejde, og desuden vil du også kunne fornemme, at den mobile platform matcher desktop-versionen rigtig fint. Faktisk, så er den mobile platform nok bedre end den version, du finder på din computer.

 

Hvis du gerne vil logge på Cashpoint via din mobil, så skal du først have registeret din konto på din computer. Det betyder altså, at du ikke kan oprette dig som kunde via din mobil.

 

Du kan dog sagtens lave dine ind- og udbetalinger på din mobil, men du skal være opmærksom på, at når det bliver nævnt, at Skrill kan bruges som betalingsmetoder, så er det kun en halv sandhed. Du kan kun betale med det kreditkort, der er tilknyttet til din Skrill-konto, og du kan derfor ikke betale med det, du eventuelt måtte have som indestående.

 

Overordnet tilbyder Cashpoint altså en fin mobil platform, men det er ikke noget at bliver imponeret over. Designet er rigtig fint at navigere i, men der er uden tvivl plads til forbedringer, når det kommer til deres software – særligt i forbindelse med stabiliteten.

 

Konklusion på anmeldelse af Cashpoint

Hvis du gerne vil vinde gevinster på mere end 70.000 kr. pr. kupon, eller vil du gerne spille på de mere nicheprægede markeder som målscorerspil eller asian handicap, og er du særligt interesseret i de mindre sportsgrene eller ligaer, så er Cashpoint ikke det rette sted for dig.

 

Hvis du lige som de fleste andre er glad for at oddse i forbindelse med de større ligaer og sportsgrene, så kan Cashpoint være ganske udmærket.

 

Umiddelbart går Cashpoint ikke rigtig efter at konkurrere med de helt store på dette marked, men de er stadig anbefalelsesværdige, da de har stor solidaritet og er stabile på baggrund af deres alder i markedet.

Most read

Load more