Casino

Anmeldelse af Bwin

Hvis du er en erfaren dansk spiller, så husker du muligvis Bwin fra dengang, hvor det først blev lanceret i Danmark i 2012. Dengang var Bwin uden tvivl et af de mest populære spillesteder i Danmark, og de har faktisk formået at bevare og udvikle mange de punkter, der var grunden til, at de var så populære blandt danskerne fra et par år siden.

 

I denne anmeldelse vil du få indsigt i, hvad der er godt og skidt ved Bwin. Anmeldelsen har til formål at gøre dig klar til at spille hos Bwin – eller at give dig muligheden for at træffe en beslutning om, at du ikke vil.

 

Besøg siden via dette link

 

Udvalg af spil hos Bwin

Du skal ikke være i tvivl om, at Bwin har et af de bedste spiludbud på markedet, og i de fleste tilfælde er de også de første til at være ude med odds på mange forskellige ligaer og sportsgrene, der bliver sendt.

 

Bwins bookmaker henvender sig meget tydeligt til de spillere, der gerne vil have et bredt udvalg, men hvis du godt kan lide at dykke ned i de lavere rækker, så kan du godt komme til at gå forgæves.

 

Det at specialisere sig i de lavere rækker er desværre kun forbeholdt de store nationer. I for eksempel forbold finder de kun de øverste rækker i lande som for eksempel Holland, Østrig, Belgien og Japan. Mønsteret går igen i langt de fleste sportsgrene, men i for eksempel tennis kan du snildt oddse på de lavere rækker.

 

De fleste vil dog finde udbuddet af spil og sportsgrene som værende mere end rigeligt. For eksempel findes der ud over sport også politik og underholdning.

 

Bwin har ofte mange specialspil på de ligaer og sportsgrene, der dækkes. Du kan for eksempel finde 200 forskellige spil på en typisk Premier League-fordboldkamp, hvor mange af disse spil fokuserer på målscorer, scorecast, intervaller, hjørnespark og meget andet. Det finder sted ved alle de store ligaer, men du kan også dykke ned i specialspillene i den danske Superliga, hvor der også er godt 200 spil ved hver kamp.

 

Når det kommer til tennis, er antallet af spil ved hver kamp højest 20, hvor kampe i ishockey kan snige sig helt op på 40-50 spil ved hver kamp.

 

Der er altså nok at gå i gang med, når du bruger Bwin. Du vil sjældent komme til at mangle noget, uanset hvilken sportsgren du godt kan lide at oddse på.

 

 

Design af hjemmeside

Der skal ikke være tvivl om, at Bwin har designet deres hjemmeside på rigtig overskuelig måde, hvor du nemt kan finde lige præcis udbuddet på de kampe eller ligaer, som du leder efter. Når du først er klikket dig ind på en liga, så kan du hurtigt få vist tilgængelige spil på to måder. Det kan du enten gøre pr. kamp eller pr. spiltype. Det øger helt sikkert brugervenligheden, da alle vil kunne finde rundt på hjemmesiden og finde præcis, hvad de har brug for.

 

Førstehåndsindtrykket af hjemmesiden er rigtig godt, og nogle af punkterne på hjemmesiden kan tilpasses individuelt, så du selv kan bestemme, hvordan det skal være indrettet.

 

Du kan blandt andet indstille din personlige standardindsats. Særligt den lynhurtige søgefunktion, hvor man kan søge på hold, ligaer eller deltagere, er super brugervenlig, og du kan nemt finde forskellige stillinger og statistikker.

 

Overordnet er der en rigtig fin balance mellem information og brugerens eget behov. Et kritikpunkt er dog, at hjemmesiden en gang imellem kan være lidt langsom, da den ikke reagerer så hurtigt, som man kunne ønske og oplever andre steder.

 

Bwin Mobil

Når du ikke lige har din computer til rådighed og er på farten, så kan du heldigvis nemt bruge Bwin på deres app eller mobilbrowser.

 

Bwin har med garanti udnyttet den tilgængelige teknologi rigtig godt, for deres udarbejdede mobilplatform fungerer utrolig godt. Det er for eksempel ret unikt, at du med iOS-versionen kan logge ind på Bwin med Touch ID. Det gør uden tvivl adgangen til Bwin meget nemmere, da det kun tager to sekunder at logge ind. Du kan selvfølgelig bruge et traditionelt login, hvis du foretrækker det.

 

Brugerfladen er lige som den skal være, og man kan tydeligt se, at der blevet tænkt på alle de små detaljer. Man har hele tiden et godt overblik på grund af den gode navigation, som gør det nemt for dig at finde rundt.

 

 

Kundeservice

Hvis du er dansk kunde, så kan du kontakte Bwin via kontaktformular, hvor du altid kan få et svar på dansk tilbage. Du kan også kontakte kundeservice via livechat og telefon, hvor de alle dage har åbent kl. 12-20. Det meste af tiden vil du kunne få fat i en dansk medarbejder både på chat og telefon. Men særligt i ferieperioder vil du kunne opleve, at du skal snakke med en på svensk eller engelsk.

 

De fleste vil fint kunne klare sig med denne tilgængelighed, men det trækker selvfølgelig en smule ned, at du ikke altid vil kunne snakke med en på dansk. Men de fleste kan leve med deres support.

 

Konklusion på anmeldelse af Bwin

Overordnet kan man sige om Bwin, at der er alt, du har brug for – i nogle tilfælde er der næsten for meget, og i andre tilfælde måtte der gerne være lidt mere. I nogle tilfælde kan få hele pakken og mere til, hvor du i andre tilfælde kan have en følelse af, at du gerne ville kun dyrke en sportsgren endnu mere.

 

Når det så er sagt, så er Bwin helt perfekt til de spillere, der bare gør det for hyggens skyld, men hvis du er glad for fodbold, så kan du sagtens få en masse ud af Bwin, selv hvis du går rigtig meget op i det. Her kan du dykke ned i masse facetter i spillet og oddse på for eksempel hjørnespark.

 

Bwin er også en behagelig oplevelse at bruge, fordi der netop er et rigtig godt design både på hjemmesiden og på deres app, så du kan nemt finde rundt i det hele.

Most read

Load more